Събития

Тържествено откриване на Новата учебна година

Автор Албена Аронова | Категория Обща | Дата 15.09.2015

Тържествено-откриване-на-Новата-учебна-година

В традиционно партньорство и тази година Дирекцията на Природен парк „Витоша“ бе гост на тържественото откриване на първия учебен ден в 191-во ОУ „Отец Паисий“ с директор Савина Игнатова в с.Железница.

В присъствието на много гости, учители и родители с наниз от весели детски усмивки, бъдещите първокласници поздравиха: „Здравей, училище любимо! Запей, звънче, със ясен глас! Пораснах в детската градина, от днес съм вече в първи клас! Хей, училище, здравей! Днес пристъпвам твоя праг, септемврийско слънце грей, аз съм вече първолак!“

След бурни ръкопляскания, поздрав отправиха учениците от 5-ти и 6-ти клас. Посланието на децата бе свързано с мечтата им – Родината да бъде дом и закрила, да превърнат своето утре в детска планета, да има мир и радост за всички деца по света.

Танцът на момичетата от 3-ти и 4-ти клас добави още един щрих в природната красота на училищния двор.

„На добър час“ – изпя звънчето и всички първокласници получиха ключа на знанието от Директорката, преминаха под венеца от цветя и посрещнати с пита и мед влязоха в първата си класна стая.

Веселото ято на децата от 191-во училище изпълни цялата училищна сграда и запя своята песен – Знание, Творчество, Красота!

На добър час, деца!


array(0) { }
Този сайт използва бисквитки Политика за поверителност